Certina DS Action Diver
Certina DS Action Diver

Certina DS Action Diver

Stilren dykarklocka från schweiziska Certina. Vi är särskilt förtjusta i storleken (midsize 38mm) som sitter perfekt på handleden. Färgkombinationen: rostfritt stål tillsammans med en snygg blå urtavla och bezel, är en klassisk kombination som ser riktigt bra ut. Tydlig premiumkänsla. Vattentät (30 BAR) och en gångreserv på upp till 80 timmar gör att det här är en klocka som passar alla tillfällen.

Webblager:

I lager

10 700 kr

Beskrivning

Detaljer

CERTINA DS ACTION DIVER C032.807.11.041.00
DS Action Diver har länge varit en favorit i Certina-kollektionen. 38 mm-versionen ser fantastisk ut på varje handled och visar upp den höga kvaliteten som dykarklockan är känd för, i en extra modern och kompakt design.                                                                                    

VATTENTÄT UPP TILL ETT TRYCK PÅ 30 BAR
En klockas vattentäthet indikerar det maximala trycket och djupet där den fungerar. Denna modell från Certina har testats ned till det imponerande 30 bar (300 m).Detta är betydligt mer än vad liknande klockor klarar av, som ofta knappt är vattentäta ned till 10 bar (100 m) – ett hinder som alla Certinas ur enkelt tar sig över, tack vare DS-konceptet.                                                                                                          

GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR
Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...                                                                                                                                                                 

EN DYKARKLOCKA ENLIGT STANDARDEN ISO 6425
Endast klockor som till fullo når upp till kraven för standarden ISO 6425 får officiellt kallas dykarklockor. Med sina många funktioner och säkerhetsfunktioner är klockan den perfekta följeslagaren för alla slags sportaktiviteter – och dess vattentäthet har testats för upp till tre timmar under vattenytan.                                                                                                                                                                                                     

URMAKARKONST 2.0
I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™. Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.