Certina DS-8
Certina DS-8
Certina DS-8

Certina DS-8

ShapeCreated using Figma
COSC-certifierad
ShapeCreated using Figma
Silverklocka

En nätt, snygg och smakfull damklocka i rostfritt stål (länk och boett) och silver (urtavla). Det perfekta valet för dig som vill ha en klocka som är lätt att matcha med olika outfits. En av våra mest populära modeller på damsidan i Certinas kollektion. Dessutom mycket ”klocka” för pengarna.

Webblager:

I lager

5 590 kr

Beskrivning

Detaljer

CERTINA DS-8 C033.251.11.031.00
Certina DS-8 Lady har ett armband och en boett av rostfritt stål. Boetten är 30 mm i diameter, vilket passar smalare handleder perfekt. Urverket är stålgrått och passar utmärkt mot de lite mörkare visarna och markeringarna. En elegant och exakt damklocka.

En känslig tidmätning, rena linjer och snygga metalldetaljer gör att den här damklockan med sitt COSC-certifierade kvartsurverk blir din perfekta accessoar i alla situationer, med elegans och exakthet.

COSC-CERTIFIERING

Exakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat. TITAN Titan är ett högteknologiskt material som alltid är aktuellt när man behöver extrem tålighet och lätt vikt, då det väger hälften så mycket som stål. Titanboetten på denna modell gör den uppseendeväckande lätt och oerhört behaglig att bära. Dessutom är den lättskött och allergivänlig.