Casio G-Shock
Casio G-Shock

Casio G-Shock

ShapeCreated using Figma
Bluetooth
ShapeCreated using Figma
Kopplad till smartphone
Webblager:

Beställningsvara

9 598 kr
11 998 kr

Beskrivning

Detaljer

Njut av både äventyrliga upplevelser och en bekväm passform med denna tåliga och robusta Master of G Mudmaster-flaggskeppsarmbandsur.

Denna kombinationsklocka med analog-digital visning erbjuder en mer bekväm passform och enastående hållbarhet med en robust yttre konstruktion som inkluderar en skyddsstruktur byggd med metallkomponenter.

Klockorna i G-SHOCK Master of G-serien, utvecklade för yrkesmänniskor som arbetar i de mest ogästvänliga miljöerna, är utrustade med ännu tuffare funktionalitet. MUDMASTER tar detta ännu längre med förmågan att hantera de tuffaste landområdena och har vunnit uppskattning och förtroende från bland annat räddningsteam som verkar i extrema förhållanden.

Den bekvämt dimensionerade GWG-B1000 har en metallisk yttre del tillverkad med högprecisionssmidesmetoder och en boett av kolfiberförstärkt harts som erbjuder hög styrka och enastående hållbarhet.

Radiostyrd och solcellsdriven är klockan också utrustad med en trippelsensor som håller dig uppdaterad med riktning, höjd, barometriskt tryck och temperaturavläsningar. Dubbla LED-lampor och safirglas säkerställer hög läsbarhet så att du alltid ser tiden och andra avläsningar, oavsett vilka förhållanden som råder.

Ange en specifik plats i appen och funktionen för platsindikator flyttar indikatorhanden vid klockan 3 till den riktningen så att du alltid håller rätt kurs - även när siktbarheten är hindrad av extrema förhållanden som sandstormar.