Citizen

Citizen

Citizen klockor

Klockor från Citizen

Citizen började tillverka klockor redan 1930 i Japan och är idag en av världens största fristående tillverkare inom klockbranschen och varumärket är välkänt oavsett vart i världen du befinner dig. Företaget tillverkar dessutom fler produkter än klockor, exempelvis skrivare och industrimaskiner.

Klockorna är främst kända för sin höga ”japanska kvalitet” till ett vettigt pris samt att sortimentet sträcker sig från stilrena klassiska ur till sportiga dykare.

Dam & Herr klockor, EcoDrive…

Citizen har som sagt ett väldigt brett sortiment. Oavsett om du söker efter en herrklocka eller damklocka. Klassiskt eller sportigt. Vi har handplockat klockmodeller och valt att fokusera på Citizens premium sortiment och kollektioner. Det innebär att alla armbandsur tillverkas av högklassiga och hållbara material som rostfritt stål, läder och reptålig keramik. Flera Citizen klockor är utrustade med reptålig safirglas och EcoDrive. EcoDrive innebär som namnet antyder att klockan drivs av en solcell istället för ett batteri. Den innovativa EcoDrive-teknologin laddar din alltså din klocka med all typ av ljus och gör att du aldrig behöver byta batteri. Bra både för dig och miljön.

Citizen EcoDrive
Citizen Aqualand

Citizen Aqualand – en ikon

För oss som är lite nördiga så vill vi även lyfta fram den ikoniska serien Citizen Aqualand. Aqualand har varit med länge (80-talet) och har blivit en samlarfavorit tack vare sin långa historik, sitt unika utseende och inte minst, sin funktionalitet (bl.a. använts av professionella dykare). Det som bidrog mest till klockans succé var att den var en av de första dykarklockorna som kombinerade det analoga med det digitala.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info