Casio G-Shock
Casio G-Shock

Casio

Casio G-Shock

ShapeCreated using Figma
Automatisk kalender
ShapeCreated using Figma
Robust design
Webblager:

I lager

8 198 kr

Beskrivning

Detaljer

Casio G-Shock "CasiOak"

G-Shocks så kallade "CasiOak" är ett av de mer moderna klockfenomenen, med en ny premiumversion, helt i rostfritt stål.

Det tog inte lång tid för G-Shock GA-2100 att bli en hit. Fullspäckad med G-Shocks ständigt utvecklande teknologi, hållbara konstruktion och boett med åttkantiga design. GA-2100 blev Casios snabbaste, mest sålda klocka hittills. Sedan introduktionen 2019 har GA-2100 utvecklats och förbättrats till sin mest optimala utgåva i design och teknik någonsin.

Som en del av Casios växande "Metall"-serie har den välbekanta modellen GA-2100 uppgraderats med en utsida i borstat och polerat rostfritt stål. Kvaliteten är fortfarande äkta G-SHOCK, och varje klocka är tillverkad på Casio-fabriken i Yamagata. 

Optimala funktioner

Den fulla metallkonstruktionen, den strömlinjeformade och minimalistiska designen gör att klockan har en bekväm storlek och en bra passform på handleden. GM-B2100 inkluderar Smartphone Link, Tough Solar och andra fantastiska funktioner - designade för livet i den digitala tidsåldern.

Med Tough Solar-funktionen i klockan (solcellsladdning) eliminerar GM-B2100 behovet av att regelbundet byta ut klockans batteri då den laddas av solljus. En smart energisparfunktion bidrar även till en lång batteritid när klockan inte används. En symbol på klockan indikerar hur mycket ström som finns kvar i klockans batteri. Det utbytbara, uppladdningsbara batteriet ska hålla i sju månader utan solcellsladdning. 

Med hjälp av Bluetooth och Casios app öppnar sig en värld av användbara och underhållande extrafunktioner. Manuell eller automatisk tidsjustering (fyra gånger om dagen) säkerställer att klockan alltid är korrekt. Världstidsfunktionen har utökats till 300 städer, vilket gör att klockan justerar sig själv när du byter tidszon.

Måtten på den nya GM-B2100 är 49,8 mm x 12,8 mm, med en vattentäthet på 200 m.

Den tunnaste G-Shock hittills

GM-B2100 har en stötdämpande konstruktion som skyddar den anakfodralet från stötar. Trots detta är fodralet endast 12,8 mm tjockt, vilket gör det till den tunnaste G-SHOCK-modellen i metall hittills.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info