KLOCKOR OCH SMYCKEN - TIPS PÅ JULKLAPPAR TILL DEN SOM HAR ALLT

Är du klar med julklapparna eller funderar du fortfarande på den perfekta gåvan? Här tipsar vi om julklappar som du enkelt klickar hem online och som håller en lång tid framöver.

Sista dagen för beställning med leverans innan julafton är 21 december, innan kl. 12:00 (gäller ej beställningsvaror).


Julklapp - presentkort

VAD SKA JAG KÖPA I JULKLAPP?

“Vad ska jag köpa i julklapp” är något de flesta av oss funderar över och vi vet, det kan vara svårt. Oavsett om du ska köpa julklapp till din partner, din mamma eller pappa, till en bror eller syster eller kanske julklappar till alla på företaget så har vi tipsen! Hos oss hittar du allt från stilrena klockor med stållänk och klassiska klockor med läderarmband till praktiska smartklockor och glittrande smycken.


ÅRETS JULKLAPP 2022?

Inom kategorin klockor & smycken utnämner vi smartklockan till årets julklapp! Din hjälpreda i vardagen som, förutom att hjälpa dig att hålla tiden, även ger dig information om din puls, kaloriförbränning, sömn och mycket mer. Idag är smartklockan så pass utvecklad att det finns modeller anpassade för olika aktiviteter, t.ex. golf, vandring, dykning, löpning m.m. Med andra ord går det att göra julklappen extra personlig genom att välja en smartklocka som har funktioner som går i linje med de fritidsintressen som mottagaren av julklappen har. Oavsett om en smartklocka står på önskelistan eller inte så kommer den med största sannolikhet bli en uppskattad julklapp!

Här hittar du samtliga Smartklockor!

Fungerar alltid! Om du trots allt inte kommer på vad du ska köpa så är ett presentkort alltid en uppskattad julklapp och gåva. 


TIDLÖSA JULKLAPPAR ÄR HÅLLBARA JULKLAPPAR

Tid är den finaste gåvan man kan få sägs det och vi tycker att det stämmer även när den kommer i klockform. Att ge bort en tidlös klocka är en uppskattad gåva som ger glädje i vardagen länge framöver. Idag talar vi mycket om vikten av hållbarhet och genom att köpa en julklapp som man vill använda under många års tid, kanske resten av livet, så har man gjort ett hållbart val. In och spana på fina julklappar till din pojkvän, flickvän, bror, syster eller vem det nu kan vara och önska dem en riktigt god jul!


SISTA-MINUTEN-KLAPPAR

Är du, likt många andra, ute i sista stund och köper julklappar? Stressa inte, besök istället någon av våra många butiker för att få experthjälp av våra Stjärnurmakare som gärna hjälper dig att hitta passande klockor och smycken till dina nära och kära. Eller varför inte göra det enkelt för dig genom att ge bort ett presentkort? Valfrihet är också en fin gåva! Hitta den butik som är närmast dig och kom in i värmen för fler tips på julklappar! 


Julklappstips - Certina


5 julklappstips!

Vår personal har satt ihop en liten lista med fem julklappstips som förhoppningsvis kan guida dig till rätt beslut. God Jul önskar vi på Stjärnurmakarna! 


Certina - Powermatic 80

Tips #1. Certina DS+

Ett hett och pålitligt julklappstips är en klocka från Certina. Oavsett om det du letar efter en dam- eller herrklocka så hittar du garanterat något som passar i Certinas breda sortiment. 

Certina DS+ är en av våra favoriter just nu. Med en DS+ klocka på handleden så kan du snabbt piffa upp din outfit –  oavsett om du är ute efter en rejäl business-look eller en mer  casual-stil. Det har dock varit tämligen svårt att kunna byta stil på  klockan efter behov och önskemål utan att behöva ändra länkarna eller  läderbanden – tills nu. Med nya Certina DS+ får du en klocka som  anpassas helt individuellt utefter dina preferenser och du kan enkelt få  fram en klocka som är helt baserad på dig och din personlighet. Här kan du se och läsa mer om klockan och här hittar du Certinas kompletta sortimentet.

Tips #2. GANT – gåva på köpet!

Om det är något som är säkert så är det att en klocka från GANT i princip alltid går hem. Elegant och klassiskt i perfekt balans samtidigt som klockorna håller hög kvalité. Dessutom till ett bra pris. I både dam- och herrkollektionerna finns flera olika familjer och serier. Från klassiska och omåttligt populära Park Hill (herr) och Sussex(dam) till R.O.P som är mer sportig och ser ut som en dykarklocka, med ett innovativt hållbarhetskoncept i grunden. Numera finns det även snygga GANT klockor för barn och ungdommar, en perfekt julklapp. 

Just nu får du dessutom en fin liten förvaringsbox som du kan förvara dina smycken i eller en klocka (perfekt när du ska resa), dvs. en extra julklapp eller varför inte en present till dig själv? Gäller så långt lagret räcker.

Till GANT's sortiment

Här hittar du ett urval av GANT's klockor för barn och ungdomar 

Gant - julklappstips
Julklappstips - Tissot

Tips #3. Tissot PRX

Tissot är ett klassiskt och världskänt schweiziskt varumärke. Sortimentet är välbalanserat mellan herr och dam, klassiskt och sportigt. Just nu är vi lite extra förtjusta i Tissot’s serie PRX, som har en tydlig retro-vibe samtidigt som den känns tidlös och elegant. Tissot PRX föddes redan 1978 och har nu återskapats i en ny tappning. En smakfull och smal siluett med kompromisslös design som passar klockentusiasten med öga och passion för design.
Här hittar du modellerna i PRX familjen
Här hittar du hela Tissot’s sortiment

Tips #4. Prisvärda kvalitetsklockor

Swiss Military by Chrono är kanske inte det mest kända klockmärket på marknaden. Samtidigt är ”Swiss Military” och ”Swiss Made” erkända begrepp som står för kvalitet och är känt världen över. Swiss Military by Chrono erbjuder stilfulla och sportiga klockor till de som är äventyrslystna och lever en aktiv livsstil. Vi har samarbetat med varumärket under ett par års tid och vi vågar därför rekommendera klockorna utifrån att det är svårt att hitta mer prisvärda klockor om vi tittar på kvalité (5 år garanti), funktion och design.

Här hittar du hela sortimentet

Julklappstips - Swiss Military by Chrono
Julklappstips - Sjöö Sandström

Tips #5. Lyxig julklapp från Sjöö Sandström

Om du verkligen vill lyxa till det och köpa en exklusiv julklapp så är ett kul tips att spana in Sjöö Sandströms sortiment. Sjöö Sandström är ett svenskt high-end-märke som grundades 1986 i Stockholm. De har under åren lyckats skapa ett varumärke och företag som tillverkar klockor med en fantastisk känsla och design. Vem skulle inte uppskatta en klocka från Sjöö Sandström i julklapp? Vi nöjer oss här och låter klockorna tala för sig.
Till sortimentet

Klockabonnemang