Klockabonnemang - pressmeddelande

Stjärnurmakarna lanserar klockabonnemang

Stjärnurmakarna ger nu sina kunder möjligheten att abonnera  på klockor och smycken. Att abonnera på produkter och tjänster är  något som blivit allt vanligare och Stjärnurmakarna är först ut med  konceptet inom klock- och smyckebranschen på den svenska marknaden.

- Vi har följt hur konsumentbeteenden förändrats och  abonnemangsformen tagit mark. Att abonnera på produkter och tjänster  är en naturlig, flexibel och hållbar lösning som många kunder  föredrar. Det här i kombination med att vi idag erbjuder ett bredare  sortiment, från klassiska kostymur till digitala träningsklockor, gör  att abonnemanget passar personer som vill variera vad de bär på  handleden utifrån situation och användningsområde, säger Peter  Simonsson, vd på Stjärnurmakarna.

Till en början erbjuds kunderna att abonnera på 2 - 4 klockor eller  smycken. Kunden kan en gång om året byta ut en produkt mot en ny och  då förlängs abonnemanget. De klockor som byts in säljs sedan i  Stjärnurmakarnas kanaler som pre-owned och bidrar därmed till en  cirkulär affärsmodell och en ny produktkategori.

- Abonnemanget är en viktig pusselbit i vår omnistrategi och  digitala omställning. Här kan vi nyttja digitala kanaler för att  driva trafik till våra fysiska butiker och på så vis stötta  handlarna. Handlarna är dessutom positivt inställda till  affärsmodellen och vi kommer vidareutveckla konceptet löpande  tillsammans framåt, säger Peter Simonsson.

Månadskostnaden börjar på 149 kr/månad och justeras utifrån  produkternas totala värde. Klockabonnemanget lanseras under maj månad i  Stjärnurmakarnas butiker och mer information om konceptet och vad som  ingår går att hitta på klockabonnemang.se.


För ytterligare information, kontakta:

Peter Simonsson, VD för Stjärnurmakarna Mobil: +46 (0)70-511 00 01
E-post: peter.simonsson@stjarnumakarna.se

 

Klockabonnemang