STILRENA KLOCKOR FÖR HONOM OCH HENNE

Klockan är accessoaren som man sällan tar av sig. Här får du tips på stilrena klockor som fungerar vid alla tillfällen och som utgör en liten men viktig skillnad på handleden, varje dag.

STILRENA KLOCKOR FÖR HONOM

Är du på jakt efter en stilren herrklocka som ska få följa med under en lång tid framöver? Det som ofta är utmärkande för en enkel herrklocka är tidlös design och sparsamt med detaljer. Vill du ha en minimalistisk herrklocka så är rostfritt stål en klar favorit men även en stilren klocka med läderband är snyggt och fungerar vid alla tillfällen.

Stylingtips!

Styla den stilrena herrklockan med en klassisk skjorta, en skön stickad tröja eller en enkel t-shirt. Det bästa med att satsa på en mer diskret klocka är att du aldrig behöver oroa dig för att den ska skära sig med det du har på dig. Är den enkel och stilren så fungerar det till i princip allt!

Se våra bästsäljare bland herrklockor!


STILRENA KLOCKOR FÖR HENNE

Stilrena klockor för dam innefattar allt från enkla läderarmband, till guldplätering, rosé och rostfritt stål. Stilrena damklockor är överlag tunnare än herrklockor men en stor klocktrend är att välja ett herrur för att få en lite grövre känsla på klockan.

Stylingtips!

Styla den stilrena damklockan med en dressad kostym, minimalistisk klänning eller en klassisk skjorta. En feminin klocka kan lyfta en enkel outfit och ge en androgyn look en perfekt touch av romantik.

Se våra bästsäljare bland damklockor!


KLASSISKA UNISEX-KLOCKOR

Vill du ha en stilren klocka som fungerar lika bra på en kvinna som en man eller ickebinär så har vi många snygga unisex-modeller som är värda att spana in! En klassisk klocka som du kommer vilja ha under en lång tid framöver och som du även kan dela med din partner, oavsett om det är en man eller kvinna vi pratar om. Spana in hela vårt sortiment av klockor för att hitta en klocka som passar dig! 

Man och kvinna dricker kaffe på café