Certina DS-1 Big Date
Certina DS-1 Big Date
Certina DS-1 Big Date
Certina DS-1 Big Date
Certina DS-1 Big Date

Certina DS-1 Big Date

ShapeCreated using Figma
Datum
ShapeCreated using Figma
Automatisk

Vi gillar verkligen den här eleganta och snygga klockan från Certina. Den härligt mörkblåa urtavlan ger ett lyxigt intryck och framhävs i perfekt harmoni med den rostfria länken och klockhuset. En bästsäljare hos oss på Stjärnurmakarna.

Webblager:

I lager

11 700 kr

Beskrivning

Detaljer

CERTINA BIG-DATE C029.426.11.041.00
DS-1 Big Date är essensen av vad som är snyggt och som fångar ögat. Med färgade visare, filigrana detaljer och en spiralfjäder i Nivachron som inte påverkas av magnetfält lämnar den inget övrigt att önska.

GLASKLARA KURVOR

Den välvda urtavlan påminner om klockor från 1960-talet. Graderad effekt och solslipad finish fördjupar den intensivt gröna färgtonen och ger ett optiskt djup. En stor datumvisning vid kl. 6 gör klockan tydlig att läsa av, tillsammans med finfacetterade kilindex och långa visare.

STORT DATUM

Stort datum, som även kallas panoramadatum, är en särskilt populär visning som visar datumet i ett förstorat datumfönster genom två skivor som antingen är överlappande eller placerade bredvid varandra. Detta detaljerade fönster gör att datumet kan läsas av snabbt och enkelt.

GÅNGRESERV PÅ UPP TILL 80 TIMMAR

Gångreserven är den tid en helt uppdragen mekanisk klocka kan gå innan den stannar – vanligtvis mellan 38 och 42 timmar. Kalibern på Powermatic 80 möjliggör en gångreserv på upp till 80 timmar! Så du kan lämna den här klockan i upp till tre dagar innan den måste ställas om på nytt – om du nu kan klara dig utan den så länge...

TRANSPARENT BAKBOETT

Certina erbjuder en utmärkt insyn i detta mekaniska ur: Bakboetten har ett robust glasfönster som låter en beundra mekanismen. Den utsökt konstruerade rotorn som garanterar strömtillförseln i alla automatiska klockor syns tydligt.

URMAKARKONST 2.0

I hjärtat av denna modell slår en Powermatic-kaliber med en helt ny spiralfjäder i Nivachron™. Det innovativa materialet har utvecklats för ökad resistens mot magnetfält. Den schweiztillverkade spiralfjädern är, tack vare sin bas av titan, dessutom ytterst motståndskraftig mot temperaturfluktuationer och har utmärkt stöttålighet.