Stjärnurmakarna klockor

Förändringar i ledningen för Stjärnurmakarna

Den 15 oktober lämnade Peter Simonsson sitt 10 år långa uppdrag som vd för Stjärnurmakarna. Susanne Gyllenpanzar tillträder idag rollen som ny vd för kedjan.

Peter tackar nu för sig efter tio händelserika år. Det har varit en spännande och utvecklande tid med Simonsson vid rodret, som bjudit på både interna och externa utmaningar. Inte minst under pandemiåren. Resan inom kedjan, vilken började som styrelseordförande, är nu alltså till ända och vi på Stjärnurmakarna är mycket tacksamma över Peters insats och bidrag.

- Efter tio fantastiska år är det dags för en förändring. Både för mig och Stjärnurmakarna. Jag känner mig stolt över att vi tillsammans med våra handlare kontinuerligt utvecklat kedjan, vilket resulterat i att vi idag driver en modern och effektiv verksamhet. Susanne och jag har jobbat tätt tillsammans en längre tid och det känns tryggt att lämna över stafettpinnen till henne. Jag ser fram emot att följa hennes och kedjans framfart framöver, säger Peter Simonsson.

Den som nu tar över vd-posten är ingen doldis inom Stjärnurmakarna och branschen. Susanne tillträdde rollen som Retail Manager hösten 2017. Och nu är det alltså dags för en ny utmaning inom kedjan.

- Det är en stor ära att ta över ledarrollen i Stjärnurmakarna, en verksamhet jag känner väl efter sex år i bolaget. Det är också ett stort ansvar, givet kedjans långa historia och vårt åtagande gentemot våra butiksägare. Tillsammans med mitt team ser jag nu fram emot en spännande tid där arbetet med att stärka både medlems- och kundlöfte är i fokus, säger Susanne Gyllenpanzar, vd Stjärnurmakarna.

- Vi i styrelsen är övertygade om att Sanna har de verktyg och egenskaper som behövs för att fortsätta arbetet med att utveckla kedjan och befästa vår position som nummer ett, säger Michael Sturehed, styrelseordförande Stjärnurmakarna.


För mer information:

Michael Sturehed

Styrelseordförande, Stjärnurmakarna

Telefon 073-546 24 29


Susanne Gyllenpanzar

Vd, Stjärnurmakarna

Telefon 072-586 44 06


Pressbild - Susanne