Farsdagtips

Tips på Farsdagspresenter - Uppskattade presenter till Fars dag

Skäm bort din pappa med den perfekta presenten till fars dag, unna honom en stilig klocka!

En klocka är inte bara ett praktiskt verktyg för att ha koll på tiden, utan också en accessoar som kan lyfta hela hans stil. Oavsett om din pappa är en sportig äventyrare, en självsäker stilikon eller har öga för detaljer så har vi klockan för honom. Vi har samlat några av våra bästa tips på farsdagspresenter här.

Garmin Approach S70 Golfklocka 010-02746-12

Garmin Approach S70 

Till golfentusiasten är Garmin Approach S70 den perfekta farsdagpresenten! Denna klocka har fler än 43 000 förinlästa golfbanor i hela världen. Med den lättlästa och mycket ljusstarka AMOLED-pekskärmen kan han enkelt manövrera alla verktyg som behövs på banan för att sänka sitt handikapp. På livet utanför banan är denna premium smartwatch en slimmad och funktionell sportklocka som inte bara visar tiden, den är dessutom uppkopplad mot hans smartphone och erbjuder smarta funktioner. Med klockan kan han ta del av notifikationer, trådlösa betalningar med GarminPay och dessutom användbara funktioner vid annan sportaktivitet som pulsmätare, träningsprogram och GPS. Med en smartwatch som denna kommer din far kunna hålla koll på sin hälsa och vara uppkopplad på ett sätt som passar den moderna livsstilen.

Certina DS Caimano

Om din far är en man med sofistikerad stil och elegans kommer en klassisk dressklocka bli en optimal present till honom. Med tidlös design och högkvalitativa materialval är Certina DS Caimano accessoaren som komplettera varje välklädd man. En vattentät boett i rostfritt stål och smal siluett som bärs upp med ett präglat läderband. I den annars stilrena urtavlan glimtar de roséfärgade timmarkeringarna och visarna som förstärker klockans elegans.

Certina DS Caimano C0354101603701
Tissot Gentleman Klocka T1274101104100

Tissot Gentleman

Tissot Gentleman är en mångsidig klockan som passar alla tillfällen. Är din pappa en man med många strängar på sin lyra är detta klockan för honom! Klockan gör sig lika bra att bära vid dressade tillfällen, som på kontoret, men också vid mer avslappnade aktiviteter på fritiden. Den gedigna boetten och följsamma länken är både elegant och bekväm. Ett reptåligt safirglas och vattentät boett försluter det precisa schweiziska urverket. Varje gång din pappa bär denna klocka kommer han att känna sig självsäker och redo att möta världen med stil.

Casio G-Shock

Är din pappa en man som uppskattar innovativ teknik och funktion? Då är Casio G-shock en bra farsdagpresent. Casio är ett av de varumärken som ligger i framkant när det kommer till funktion och design. Det japanska bolaget utvecklade ett av världens första digitala armbandsur och därefter har deras starka position i klockvärlden blomstrat. G-shock är en av deras mest kända produktserie. GA-2100-1A1ER har en robust och stöttålig boett tillverkat av kolfiberförstärkt harts vilket bidrar till en låg vikt med extremt slitstark konstruktion. Den kolsvarta urtavlan lyses upp av en lysdiod och klockan är dessutom försedd med användbara funktioner som världstid, fem dagliga alarm, tidtagning och automatisk kalender. Är din pappa alltid redo för att ta sig an nästa utmaning, då kommer denna klocka att vara hans pålitliga följeslagare vid varje äventyr.

Casio G-Shock  Klocka GA-2100-1A1ER


Vilket typ av klocka du än väljer att ge din pappa kommer gåvan på hans handled alltid att vara en påminnelse om din kärlek och uppskattning. Beställ din farsdaggåva redan idag och se fram emot hans leende när han öppnar paketet och upptäcker den fantastiska klocka du har valt speciellt till honom!