Sjöö Sandström Royal Steel Chronograph

010211
16 600 kr

I lager

Levereras inom 2-5 arbetsdagar (8-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Vi bygger även om vår hemsida vilket kan påverka att lagersaldon och leveranstider skiljer sig något mot vad som kommuniceras. För exakt lagersaldo och uppskattad leveranstid ber vi dig kontakta oss. För lagersaldo i din lokala butik, vänligen kontakta butiken.

Produktbeskrivning

Sjöö Sandström är det svenska high-end-märket som erbjuder klockor i bästa svenska design, med schweiziska urverksdelar för bästa prestanda. Sjöö Sandströms klockor består enbart av högpresterande material, alltifrån deras reptåliga antireflexbehandlade safirglas till de allra minsta delarna i både deras mekaniska och batteridrivna urverk. Klockorna monteras ihop i Stockholm och alla exemplar som kommer från deras urmakeri är noggrant testade och kommer självfallet i fint etui. Alla klockor har också ett unikt referensnummer. Din klocka blir unik. 

Klassiskt ur med sportig framtoning, men som fortfarande känns feminin med sin mjuka pärlemortavla. Perfekt storlek till tjejen som vill ha en större klocka, men som har en smalare handled och inte vill gå upp till en herrstorlek. Klockan har kronograf och datumvisning. Lika fin att bära till jobbet som en dag på landet. Med klockans stilrena framtoning och praktiska storlek är det en säker investering som kommer att kännas lika värdefull år efter år. Den kan följa med dig överallt med sina 10 ATM och tåliga safirglas. Följsam och välarbetad länk som sitter bra på handleden, även till dig som har en ganska smal handled. Som alla Sjöö Sandström klockor är den gjord i högkvalitativt material. 

Specifikationer

ArtikelgruppUr M 31-37 mm
BoettfärgSilver
Boettstorlek35 mm
Display/funktionAnalog, Kronograf, Datum
EAN7,33288E+12
FamiljRoyal Steel Chronograph
Färg amband/länkSilver
Färg UrtavlaPärlemor
Försäkring
Ja
Glas, ur/klockaSafir
IndexfärgSilver
LåsÖvrigt
Material Armband/länkStål
Material ur/klockorStål
MålgruppDam
SiffrorIndex
Typ av urKlassisk
USP1Kronograf
USP210 ATM
Vattentäthet10 ATM
Verk, UrQuartz
VarumärkeSjöö Sandström

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info