Swiss Military By Chrono

RECCO Strap 20mm B.A14080.04

Ref. B.A14080.04

Pris:
599 kr

I lager

ShapeCreated using Figma
20mm
ShapeCreated using Figma
Klockarmband
Fri frakt
Auktoriserad butik
Försäkring
Skickas från oss inom 1-2 arbetsdagar (5-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Vi bygger även om vår hemsida vilket gör att vi för tillfället inte kan visa lagersaldon för din lokala butik (vänligen kontakta butiken för aktuell information).

Produktbeskrivning

RECCO-reflektorn i detta band gör det möjligt för räddningspersonal att hitta dig med RECCO-detektorer i händelse av en lavinolycka eller om du går förlorad ute. RECCO-detektorer används av räddningsarbetare över hela världen. Besök recco.com för att se hela listan. RECCO-reflektorer kräver ingen ström och ingen aktivering för att fungera. Flera reflektorer rekommenderas för optimal prestanda.
RECCO®-tekniken ersätter inte en lavintransceiver. Klockor med Recco-teknik är skapade för att ge extra sinnesfrid och gör att du kan sökas av professionella räddare utrustade med RECCO®-detektorer. Kunskap och sunt förnuft är de bästa sätten att undvika olyckor. Följ alltid säkerhetsbestämmelser och regler.

Specifikation

Storlek, material & färg

LåsKardborre
Material Armband/länkTextil

Övrigt

ArtikelgruppAndra armband
FamiljBasel
Försäkring
Ja
VarumärkeSwiss Military By Chrono

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info