GARMIN Tactix 7
GARMIN Tactix 7
GARMIN Tactix 7
GARMIN Tactix 7
GARMIN Tactix 7

GARMIN Tactix 7

ShapeCreated using Figma
Smartaviseringar
ShapeCreated using Figma
GPS-klocka
Webblager:

Beställningsvara

13 099 kr

Beskrivning

Detaljer

Den här multisportklockan med GPS har safirglas, traditionella knappar och pekskärm, och den ger dig tillgång till särskilda taktiska funktioner samt kartor, musik, avancerade träningsfunktioner och mycket mer.

Drivs av solljus
Få upp till 37 dagars batteritid i smartwatch-läge med solcellsladdning aktiverat – och upp till 122 timmar i GPS-läge med solcellsladdning aktiverat.

Kvalitativ design
Den robusta men ändå smidiga konstruktionen är testad enligt amerikansk militär standard (MIL-STD-810) och har en stor skärm på 1,4 ″.

Pekskärm och knappar
Traditionella knappkontroller som fungerar i alla miljöer samt ett responsivt nytt gränssnitt med pekskärm där du snabbt kan komma åt val och funktioner.

Inbyggd grön eller vit ficklampa
En inbyggd ficklampa med flera lysdioder som snabbt ger dig en stark och jämn ljusstråle i grönt eller vitt ljus.

Kompatibilitet för mörkerseedne
Byt enkelt mellan dagtids- och nattidsvyn med en skärm som kan läsas med mörkerseendeglasögon.

Smygläge
Klockan fungerar fortfarande i smygläge men lagring och delning av din GPS-position avbryts och trådlös anslutning och kommunikation avaktiveras.

Kill switch
Om säkerheten blir ett problem kan knappen kill switch rensa enheten på allt användarminne.

Jumpmaster-läge
Den här funktionen beräknar högsta utlösningshöjd enligt militära riktlinjer och hjälper dig att hitta målet när du har hoppat.

Dubbelt positionsformat
Du kan enkelt synkronisera din plats med andra genom att se både Universal transverse mercator (UTM) och det militära rutnätsystemet (MGRS) på samma skärm.

Projicerade waypoints
Ställ in och spara geopositioner på andra platser, för navigering vid senare tillfällen.

Jaktaktiviteter
Registrera jakten och märk ut jaktspecifika waypoints direkt i klockan.

Direct-to navigering
Navigera direkt till en plats eller waypoint i den globala flygdatabasen. Eller välj funktionen Närmaste för att aktivera en väg till en flygplats i närheten.

Väderraporter
Få tillgång till flygväder, t.ex. NEXRAD-radar, METAR och TAF, så att du kan se vind, sikt, lufttryck och annat.

Träna smartare och hårdare på en helt ny nivå!

Inbyggda sportappar
Använd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera. 

HIIT-pass
Den här aktivitetsprofilen håller reda på dina högintensiva intervallpass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassad. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera.

Dagliga förslag på träningspass
Om du vill ha coachning i din träning som tar hänsyn till dig och din konditionsnivå kan du få dagliga rekommendationer för dina löp- och cykelpass baserat på din aktuella träningsbelastning och träningsstatus.

Förutsäg tävlingstider visuellt
Baserat på din löphistorik och din kondition ger den här funktionen en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för den distans du vill springa. Trenddata visar hur din träning ger resultat över tid. 

Längre fram
Få snabb överblick över utvalda intressanta platser längre fram. Visa prestationsdata, tid till nästa mål och avstånd/höjd – plus en sammanfattning av viktiga ledpunkter framöver. 

Pacepro
Den unika funktionen PacePro hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad guidning på löpturen. 

Prestationsdata
Visa avancerade träningsdata om bland annat löpningsdynamik, VO2 Max justerat efter värme och höjd, VO2 Max vid terränglöpning samt återhämtningsrådgivare3.

Uthållighet i realtid
Använd dessa data till att hålla koll på och kontrollera din ansträngning, så att du inte överanstränger dig i början av löprundan eller cykelrundan.

Återhämtningsrådgivare
Efter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass. Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen. 

MTB-Dynamik
Logga detaljerna i varje cykeltur med hjälp av mått på mountainbikedata plus specialiserade mått på intensitet och flöde som betygsätter ledens svårighet och hur jämn din utförskörning är nedför en led så att du får ett resultat som du kan slå nästa gång.

Climbpro
Använd stigningsplaneraren ClimbPro på nedladdade banor i din fēnix smartwatch för att se realtidsinformation om dina aktuella och kommande klättringar, inklusive lutning, distans och höjdstigning – samt nedförslutningar och platta partier. 

Surffunktioner
Gör dig redo att fånga vågorna. Den här tactix-klockan fungerar med funktionen Surfline Sessions™ som skapar en video av varje våg du surfar på framför en Surfline®-kamera. Du kan titta på dem senare och se hur du klarade dig med ditt abonnemang på Surfline Sessions.

Offpiståkning
Håll dig informerad även ute i snön. Den här förinlästa profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring. Den visar värden som är specifika för antingen uppförs- eller nedförsåkning.

Längdskidsåkningsdynamik
När din smartwatch paras ihop med pulsbandet HRM-Pro (säljs separat) kan skidkraftdata hjälpa dig att mäta den faktiska träningsbelastningen under ditt längdskidåkningspass.

Funktioner för alla slags äventyr

Stöd för GNSS med flera band
Få tillgång till flera globala satellitnavigeringssystem (GPS, GLONASS, Galileo). Få åtkomst till flera frekvenser som skickas via navigeringssatelliter för mer exakt position i områden där GNSS-signaler reflekteras, är svaga eller normalt inte tränger igenom. 

ABC-Sensorer
Navigera nästa rutt med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

Kartor över golfbanor
Få tillgång till CourseView-kartor i fullfärg för fler än 42 000 golfbanor runt om i världen och få knappfunktioner och funktionen PlaysLike-avstånd.

Skiview-kartor
Ge dig ut i backarna med förinlästa SkiView-kartor. Visa pistnamn och svårighetsgrader för fler än 2 000 skidorter runt om i världen. 

Topografiska kartor över flera kontinenter
tactix® 7 – Pro Edition är förinstallerat på TopoActive-kartor för ditt område och ger dig fri tillgång till ytterligare kartor från hela världen så att du kan få god översikt över dina äventyr. Använd den inbyggda Wi-Fi®-anslutningen till att enkelt läsa in och uppdatera kartor och programvara utan någon dator.

Offentliga markgränser
Med valfri visning av federala offentliga markgränser på topografiska kartor får du veta vart du är på väg och var du ska vara. 

Power Manager
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar din smartklockas batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden.

Ha koll på din hälsa dygnet runt!

Pulsmätning vid handleden
Optisk puls-teknologi mäter aktivitetsintensitet och pulsvariabilitet för att beräkna din stressnivå. Den spårar även under vatten utan pulsband.

Pulse OX-sensorer
Vid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syre.

Sleep score och avancerad sömnregistrering
Få fullständig överblick över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn. Se allt på en särskild widget som även visar sömnresultat och information. 

Energiövervakning med Body Battery
Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.

Andningsregistrering
Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

Health Snapshot
Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, till exempel puls, pulsvariabilitet, pulsoximetri, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via Garmin Connect-appen på din kompatibel smartphone för att dela. 

Vätskekontroll
Logga ditt dagliga vätskeintag för att undvika uttorkning. När automatiskt mål är aktiverat kommer du till och med se beräknad svettförlust efter en aktivitet, och ditt mål justeras därefter.

Funktioner som förenklar vardagen!

Smartaviseringar
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med en kompatibel enhet.

Musikappar
Lagra upp till 2 000 låtar, eller få åtkomst till strömningsappar från kompatibla tjänster som bland annat Spotify, Deezer och Amazon Music, och lyssna via hörlurar med Bluetooth®.

Trådlösa betalningar med Garmin Pay
Betala enkelt med med Garmin Pay, en kontaktlös betalningslösning, via deltagande leverantörer.

Säkerhets- och spårningsfunktioner
När din smartwatch och telefon är ihopparade kan din position skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor7, om det behövs.

Connect IQ
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ på din kompatibel smartphone.