RECCO Strap 20mm B.A14080.04

B.A14080.04
599 kr

I lager

Levereras inom 2-5 arbetsdagar (8-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Vi bygger även om vår hemsida vilket kan påverka att lagersaldon och leveranstider skiljer sig något mot vad som kommuniceras. För exakt lagersaldo och uppskattad leveranstid ber vi dig kontakta oss. För lagersaldo i din lokala butik, vänligen kontakta butiken.

Produktbeskrivning

RECCO-reflektorn i detta band gör det möjligt för räddningspersonal att hitta dig med RECCO-detektorer i händelse av en lavinolycka eller om du går förlorad ute. RECCO-detektorer används av räddningsarbetare över hela världen. Besök recco.com för att se hela listan. RECCO-reflektorer kräver ingen ström och ingen aktivering för att fungera. Flera reflektorer rekommenderas för optimal prestanda.
RECCO®-tekniken ersätter inte en lavintransceiver. Klockor med Recco-teknik är skapade för att ge extra sinnesfrid och gör att du kan sökas av professionella räddare utrustade med RECCO®-detektorer. Kunskap och sunt förnuft är de bästa sätten att undvika olyckor. Följ alltid säkerhetsbestämmelser och regler.

Specifikationer

ArtikelgruppAndra armband
DenominationRECCO Strap 20mm
FamiljBasel
FärgSvart
Försäkring
Ja
LåsKardborre
Material Armband/länkTextil
USP120mm
USP2Klockarmband
USP3Kan spåras av RECCO-detektorer
VarumärkeSwiss Military By Chrono

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info