• öppet köp 60 DAGARS ÖPPET KÖP
  • öppet köp FRI FRAKT
  • öppet köp FYSISKA BUTIKER
  • öppet köp STJÄRNFÖRSÄKRING & RIKSGARANTI

Garmin

GARMIN MARQ Golfer

Ref. 010-02395-00

Pris:
15 890 kr
19 849 kr

Webblager:

Produkten har utgått

BESKRIVNING
THE DRIVE FOR EXCELLENCE, RESTORED MARQ Golfer speglar din passion för sporten. Var du än befinner dig i världen är chansen stor att banan du spelar är en av de mer än 41 000 som är förinstallerade. Från banan till styrelserummet utan paus eller laddning. Få upp till 28 timmar i GPS-läge. Det här är verkligen klockan för dig som söker den ultimata golfklockan, både utifrån prestanda och design.
ShapeCreated using Figma
Virtuell Caddie
ShapeCreated using Figma
Appar & aktiviteter
Fri frakt
Auktoriserad butik
Försäkring

Skickas från oss inom 1-2 arbetsdagar (5-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer.

Produktbeskrivning

GARMIN MARQ Golfer är inte bara sofistikerad utan även smart. Klockan är fulladdad med funktioner. Här är några av våra favoriter:

- Den virtuella caddien hjälper dig med klubbförslag och sikte.

- Klockan visar vindhastighet och riktning vilket underlättar klubbval och att ta ut riktning.

- Golfer levereras med mer än 41 000 förinlästa CourseView-färgkartor över golfbanor i hela världen.

- Funktionen Greenvy visar greenens form och layout och du kan manuellt placera flaggan och dra och släppa den för mer exakthet dagens position.

Mer än en golfklocka…
Den här klockan är så stilren att den passar i alla sammanhang. Och du får även med dig en massa funktioner som är bra att ha även utanför golfbanan. Exempelvis för att hålla koll på din generella hälsa eller som hjälpmedel under andra sportaktiviteter som skidåkning osv. Dessutom kan du koppla ihop klockan med andra appar för att ta emot aviseringar, synkronisera spellistor från musiktjänster som ex. Spotify®. Om du tillhör den växande skaran som föredrar att betala smidigt så är GARMIN PAYen bra funktion för kontaktlös betalning.


Om vi fokuserar på klockas "look-and-feel" så finner vi flera subtila designelement som ex. att den keramiska infattningen har specialgjorda etsningar som motsvarar en banas 18 hål. Klockan är utrustad med ett trefärgat jacquardvävt nylonarmband som är gjort för att sitta rätt och leverera en grym komfort (och självklart även se bra ut).

Sist men inte minst viktigt. Batteritid är något som är mycket viktigt när det kommer till den här typen av klockor generellt och speciellt när det handlar om mycket data som ska processas under en eller flera golfrundor.

Batteriet är ett inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 12 dagars batteritid i smartwatch-läge, 28 timmar i GPS-läge, 48 timmar i UltraTrac-läge och 9 timmar i GPS-läge med musik. Det finns även en så kallad ”power manager” funktion som innebär att du kan se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger och optimerar batteritiden.

Specifikation

Storlek, material & färg

Boettstorlek46 mm
BoettfärgGrön/silver
Material Armband/länkNylon
Färg armband/länkGrön
Bredd armband/länk22 mm
LåsSpänne
Färg UrtavlaAnpassningsbar urtavla
Glas, ur/klockaSafir

Urverk & funktioner

Verk, UrSmartwatch
Vattentäthet10 ATM

Övrigt

Produkttyp
  • Smartwatch
Stil
  • Smartwatch
  • Sportklocka
Tjocklek14,7 mm
BoettmaterialTitan/keramik
VarumärkeGarmin
FamiljMarq
Till vem
  • Herr

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info