Garmin

GARMIN MARQ Golfer 010-02395-00

Ref. 010-02395-00

Pris:
19 849 kr
Finns i följande kampanjer:

Beställningsvara

BESKRIVNING
THE DRIVE FOR EXCELLENCE, RESTORED MARQ Golfer speglar din passion för sporten. Var du än befinner dig i världen är chansen stor att banan du spelar är en av de mer än 41 000 som är förinstallerade. Från banan till styrelserummet utan paus eller laddning. Få upp till 28 timmar i GPS-läge. Det här är verkligen klockan för dig som söker den ultimata golfklockan, både utifrån prestanda och design.
ShapeCreated using Figma
Virtuell Caddie
ShapeCreated using Figma
Appar & aktiviteter
Fri frakt
Auktoriserad butik
Försäkring
Skickas från oss inom 1-2 arbetsdagar (5-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Vi bygger även om vår hemsida vilket gör att vi för tillfället inte kan visa lagersaldon för din lokala butik (vänligen kontakta butiken för aktuell information).

Produktbeskrivning

GARMIN MARQ Golfer är inte bara sofistikerad utan även smart. Klockan är fulladdad med funktioner. Här är några av våra favoriter:

- Den virtuella caddien hjälper dig med klubbförslag och sikte.

- Klockan visar vindhastighet och riktning vilket underlättar klubbval och att ta ut riktning.

- Golfer levereras med mer än 41 000 förinlästa CourseView-färgkartor över golfbanor i hela världen.

- Funktionen Greenvy visar greenens form och layout och du kan manuellt placera flaggan och dra och släppa den för mer exakthet dagens position.

Mer än en golfklocka…
Den här klockan är så stilren att den passar i alla sammanhang. Och du får även med dig en massa funktioner som är bra att ha även utanför golfbanan. Exempelvis för att hålla koll på din generella hälsa eller som hjälpmedel under andra sportaktiviteter som skidåkning osv. Dessutom kan du koppla ihop klockan med andra appar för att ta emot aviseringar, synkronisera spellistor från musiktjänster som ex. Spotify®. Om du tillhör den växande skaran som föredrar att betala smidigt så är GARMIN PAY ™ en bra funktion för kontaktlös betalning.


Om vi fokuserar på klockas "look-and-feel" så finner vi flera subtila designelement som ex. att den keramiska infattningen har specialgjorda etsningar som motsvarar en banas 18 hål. Klockan är utrustad med ett trefärgat jacquardvävt nylonarmband som är gjort för att sitta rätt och leverera en grym komfort (och självklart även se bra ut).

Sist men inte minst viktigt. Batteritid är något som är mycket viktigt när det kommer till den här typen av klockor generellt och speciellt när det handlar om mycket data som ska processas under en eller flera golfrundor.

Batteriet är ett inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger upp till 12 dagars batteritid i smartwatch-läge, 28 timmar i GPS-läge, 48 timmar i UltraTrac-läge och 9 timmar i GPS-läge med musik. Det finns även en så kallad ”power manager” funktion som innebär att du kan se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger och optimerar batteritiden.

Specifikation

Funktioner

ShapeCreated using Figma
Höjdmätare
ShapeCreated using Figma
Temperaturmätare
ShapeCreated using Figma
GPS
ShapeCreated using Figma
Radio
ShapeCreated using Figma
Bluetooth
ShapeCreated using Figma
Rörelser
ShapeCreated using Figma
Slag
ShapeCreated using Figma
App
ShapeCreated using Figma
Garmin Music
ShapeCreated using Figma
Pulsmätare direkt på handleden
ShapeCreated using Figma
Syremättnad

Storlek, material & färg

BoettfärgAnnan
Boettstorlek46 mm
Färg armband/länkFlerfärgad
Färg UrtavlaSvart
Glas, ur/klockaSafir
LåsSpänne
Material Armband/länkSilikon
Material ur/klockorKeramik
Typ av urSport, Smartwatch

Urverk & funktioner

Display/funktionDigital, Alarm, Ljus, Smartwatch
SiffrorÖvrigt
Verk, UrSmartwatch

Övrigt

ArtikelgruppUr L 38-44 mm
FamiljMarq
Försäkring
Ja
MålgruppHerr
VarumärkeGarmin

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info