GARMIN MARQ Adventurer 010-02006-27

010-02006-27
18 799 kr

Beställningsvara

Levereras inom 2-5 arbetsdagar (8-10 arbetsdagar vid beställningsvara). P.g.a. covid-19 kan fördröjningar av leveranser förekomma. Detta beror främst på längre ledtider än vanligt från vissa varumärken och leverantörer. Vi bygger även om vår hemsida vilket kan påverka att lagersaldon och leveranstider skiljer sig något mot vad som kommuniceras. För exakt lagersaldo och uppskattad leveranstid ber vi dig kontakta oss. För lagersaldo i din lokala butik, vänligen kontakta butiken.

Produktbeskrivning

MARQ Adventurer är den exklusiva funktionsklockan som förmår dig att nå högre nivåer, skapad för äventyrare! Stå på toppen av världen med ett extraordinärt instrument som skapats för att utforska den. En höjdmätarskala visar stigning och sänkning, medan en barometer med trendlinje varnar för växlande väder. Med denna klocka tar du stilen till nya höjder samtidigt som du får en extraordinär passform med armband i italienskt vacchetta-läder. Klockan är försedd med orienteringsfunktioner, expeditionsapp, kartor och mängder med smarta funktioner!

Specifikationer

Andra egenskaperHöjdmätare, Nedräkning, Kalender, Kalorimätare, Temperaturmätare, GPS, Bluetooth, Alarm, Garmin Music, Pulsmätare direkt på handleden, Syremättnad
ArtikelgruppUr L 38-44 mm
BoettfärgSilver
Boettstorlek46 mm
Display/funktionAlarm, Självlysande siffror, Världstid, Datum, Garmin Pay, Smartwatch
EAN7,53759E+11
FamiljMarq
Färg amband/länkBrun
Försäkring
Ja
Glas, ur/klockaSafir
LåsSpänne
Material Armband/länkSkinn äkta
Material ur/klockorTitan
MålgruppVuxna, Herr
Typ av urSmartwatch
USP1Orienteringsfunktioner
USP2Höjdmätarskala
Vattentäthet10 ATM
Verk, UrSmartwatch
VarumärkeGarmin

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info