Klockabonnemang

KLOCKABONNEMANG HOS STJÄRNURMAKARNA

Nu lanserar vi ett enkelt, tryggt och smidigt abonnemang på klockor. Du betalar en månadsavgift och vi ser till att du har klockor som matchar din stil och att de alltid tickar. Flera klockor - en månadskostnad.

1

VÄLJ PAKET

2

ANSÖK

3

SIGNERA


HUR FUNGERAR DET?

Vårt klockabonnemang låter dig välja 2 - 4 klockor till en fast månadskostnad. Avtalet tecknas på 36 månader. Efter 12 månader har du rätt att byta ut en (1) klocka mot en (1) ny. Så här kommer du igång:

1. Välj ut 2 - 4 klockor på vår hemsida eller i butik. Det totala värdet på klockorna visar vilken nivå du landar på och vad din månadskostnad blir.

2. Ansökan och kreditprövning. När du vet vilken abonnemangsnivå och prisintervall du hamnar inom ansöker du genom att klicka här och fylla i dina uppgifter. Det som sker då är en kreditprövning och du får snabbt och säkert reda på om din ansökan blir beviljad. Vi samarbetar med Resurs Bank för betalning av abonnemanget.

3. Besök din lokala handlare. För att aktivera ditt abonnemang är du välkommen in till din närmsta Stjärnurmakarbutik. Vi hjälper dig att välja ut och skräddarsy just ditt unika klockabonnemang. Utifrån dina behov.

SE DIN MÅNADSKOSTNAD

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info