Klockabonnemang
Från 149 kr/mån

Skaffa dig klockor för alla tillfällen med vårt klockabonnemang


I dag finns klockor för alla tillfällen, dykarklockan som funkar lika bra på havets som i stan, smartklockan som förenklar både vardag och träning samt den dressade klockan för de festligare stunderna. Nu kan du på ett enkelt sätt skaffa dig klockor för alla tillfällen för ett och samma månadspris med vårt nya klockabonnemang.

Med abonnemanget kan du välja ut två till fyra klockor till en fast månadskostnad. Välj mellan välkända varumärken som Certina, Tissot, Seiko, Casio, Gant och Garmin med flera. Välj mellan klockor som funkar för träning, som är allround eller varför inte unna dig en lyxig klocka för speciella tillfällen.


Lär dig mer om vårt klockabonnemang och ansök här Variera din stil

Så här funkar klockabonnemanget – från 149 kronor i månaden


Steg 1:
 Om du är sugen på att skaffa dig en snygg och praktisk ”klockgarderob” för olika tillfällen och stilar, eller kanske skaffa ett klockabonnemang för hela familjen går du in till någon av våra butiker runt om i landet. Här väljer du ut två till fyra klockor, det totala värdet avgör vad din månadskostnad blir. Du kan även göra det här urvalet här på vår sajt och räkna ihop det totala värdet på produkterna (gäller endast ordinarie priser). Exempelvis genom att lägga de klockor du är intresserad av i varukorgen, för att summera totala värdet.


Här hittar du en butik nära dig

Steg 2: När du bestämt dig för vilka klockor du vill ha och vet vilken nivå paketet landar på går du in på klockabonnemang.se och ansöker. En kreditprövning görs då och du får snabbt veta om din ansökan är beviljad.


Steg 3: När din ansökan är godkänd besöker du din lokala Stjärnurmakarbutik (om du inte redan befinner dig där) för att aktivera ditt abonnemang, därefter kan du börja använda dina olika klockor. Ditt avtal är tecknat på 36 månader och efter 12 månader kan du byta ut en klocka mot en ny – och därmed alltid uppdatera din stil och klocka efter smak, tycke och behov. Du kan självklart gå igenom hela processen hos en Stjärnurmakare och då hjälper personalen dig, steg för steg.


Ett tips är att abonnemanget även gäller för smycken för dig som är mer intresserad av det. Eller varför inte en kombination?


Här kan du ta del av fler prisexempel och ansöka

Prisexempel
GANT klockor
Besök klockabonnemang.se