Certina DS-8
Certina DS-8
Certina DS-8

Certina DS-8

ShapeCreated using Figma
Precidrive
ShapeCreated using Figma
10ATM

En populär och stilren kvalitetsklocka från schweiziska Certina. Klockans design och färgkombination; guld och rostfritt stål i kombination med den silvriga urtavlan, skapar ett välbalanserat helhetsintryck. En smakfull klocka som samtidigt drar till sig blickar.

Webblager:

I lager

6 290 kr

Beskrivning

Detaljer

CERTINA DS-8 C033.251.22.031.00
En känslig tidmätning, rena linjer och snygga metalldetaljer gör att den här damklockan med sitt COSC-certifierade kvartsurverk blir din perfekta accessoar i alla situationer, med elegans och exakthet. Just denna modell utmärker sig även med sina gulddetaljer. Klockans bezel, krona och inre armbandslänkar har en guldbeläggning. Urverket är silvrigt och har gyllene visare och markörer. Damklockans boett är 30 mm i diameter.

COSC-CERTIFIERING

Exakt, exaktare – kronometer. En kronometer är en klocka vars precision officiellt har testats och certifierats av ett oberoende testlaboratorium. Denna Certina-modell har testats av Contrôle officiel suisse des chronomètres (COSC), den officiella schweiziska testmyndigheten och tilldelats deras kvalitetscertifikat. TITAN Titan är ett högteknologiskt material som alltid är aktuellt när man behöver extrem tålighet och lätt vikt, då det väger hälften så mycket som stål. Titanboetten på denna modell gör den uppseendeväckande lätt och oerhört behaglig att bära. Dessutom är den lättskött och allergivänlig.